П`ятниця, 19.04.2024, 22:51
Вітаю Вас Гість | RSS

ХЕРСОНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. № 35


Меню сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 7 » ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО – ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») У МІСТІ ХЕРСОНІ
21:49
ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ ВІЙСЬКОВО – ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА») У МІСТІ ХЕРСОНІ

Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Херсонської міської ради взяла участь у міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), метою якої є активізації національно-духовного виховання молоді та підвищення рівня її готовності до захисту Батьківщини.

 

У школі була сформована команда «Фенікс», обравши собі обов’язкові ройові атрибути (відзначка, прапор, девіз) та спеціальний одяг (парадна, польова військова форма, спортивна форма).

 

Учні взяли активну участь у міському етапі гри, починаючи з 14 жовтня 2018 року по 05 травня 2019 року на базі опорних закладів з військово-спортивного напряму. Першою перемогою став фінал. Рій «Фенікс» із 60-ти шкіл міста потрапляють у першу десятку найсильніших команд.

 

У супроводі керівника «Рою» Гунько Наталія Василівна команда виїжджає на триденні змагання до комплексу «Зелені Хутори». Комфортне перевезення та триденне харчування дітей здійснювалося безкоштовно.

До програми Гри були включені такі види змагань та конкурсів:

Змагання «ШТурМ».

Змагання «Перетягування линви».

Змагання «Чумацький шлях».

Змагання «Рятівник».

Змагання «Влучний стрілець».

Конкурс «Впоряд».

Конкурс «У колі друзів».

Конкурс «Відун».

Конкурс «Добре діло».

Конкурс «Таборування».

У фінальній грі рій «Фенікс» здобув 3 призових місця. Змагання «ШТурМ» (ІІ місце), змагання «Чумацький шлях» (ІІ місце), конкурс «У колі друзів» ( ІІ місце). Крім призових місць учні отримали 10% знижку на відпочинок у «Зелених хуторах».

Дитячо-юнацька військово – патріотична гра «сокіл» («джура») виховала в дітей сравжню згуртованість, любов до рідного краю, бережливе ставлення до природи. Діти під час таборування навчилися і перемагати, і знаходити нових друзів, підтримувати та радіти за перемоги інших.

Рій «фенікс» прдовжуватиме свою участь у грі в наступному навчальному році і радо запрошує до своєї команди нових учасників! Прямуймо разом до перемоги!!!

Переглядів: 335 | Додав: Админ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz