Четвер, 18.04.2024, 18:48
Вітаю Вас Гість | RSS

ХЕРСОНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. № 35


Меню сайту
Форма входу

Новини

Україна славна своїми традиціями та неперевершеними піснями. А Центр культурно-масової роботи «Дозвілля» шкільного об’єднання «Шанс» провів яскраве щедрування у приміщенні школи 13 січня 2015 р. Звучали такі пісні як «Щедрівочка щедрувала», «Щедрик-ведрик», «Сійся, родися, жито, пшениця» тощо. Особливо зраділи такому дійству учні молодої школи. Весело, креативно, а головне, - корисно пройшло це свято!


Протягом січня 2015 р., за ініціативи Центру з питань правової допомоги та зв’язків з громадськістю «Справедливість» шкільного об’єднання «Шанс», у приміщенні школи було розміщено «Скриньку довіри». Кожен учень міг анонімно задати будь-яке питання, яке його хвилює. У лютому члени самоврядування разом з учителями провели роз'яснювальні бесіди за цими питаннями.


 Вихованці центру доброти і турботи «Милосердя» шкільного об’єднання «Шанс» з 9 по 13 лютого 2015 р. провели акцію по збору миючих засобів для волонтерського руху, який допомагає бійцям АТО. Так, було зібрано 11 пакетів порошку, 34 упаковки мила, 8 пляшок миючого засобу для посуду, 2 шампуні та 3 упаковки губок, загальною кількістю 30 шт. Дякуємо школярам за щедрість.


25 лютого за ініціативи вихованців Центру навчально-наукової роботи «Ерудит» шкільного об’єднання «Шанс» було проведено інтелектуальну патріотичну гру «Я знаю Україну» для учнів 5-7 класів. Школярі змагалися у 5 конкурсах: «Природа України», «Видатні українці», «Історія Батьківщини», «Українські цікавинки» та «Традиції України». Перемогу здобула команда «Маленькі українці» 6 класу. Кожен має знати рідну країну, жити з нею та пам’ятати, звідки він.


Вітаємо вихованців Центру спорту, туризму  та здоров’я «Олімпієць» шкільного об’єднання «Шанс» з отриманням 2 місця у районному етапі конкурсу «Знавці міста Херсон». Бажаємо успіхів у міському етапі!

25 березня 2015 р. за ініціативи Центру культурно-масової роботи «Дозвілля» шкільного об’єднання «Шанс» було проведено упорядкування пам’ятників І. Кулику та М. Суботі у парку ім. Ленінського Комсомолу та могил воїнів, загиблих за часів Другої Світової війни. Давайте будемо пам’ятати тих, хто віддав життя за наше сьогодення! Бережімо їх у серці!

Вихованці Центру доброти і турботи «Милосердя» шкільного об’єднання «Шанс» вирішили приєднатися до Всеукраїнського місячника Червоного Хреста під гаслом «Місія доброчинності», що триватиме з 01 квітня по 01 травня 2015 р. Провівши одноіменну акцію вони зібрали кошти, медикаменти та речі, які було передано до Дніпровської районної організації Червоного Хреста. Приєднуйтесь і Ви для допомоги тим, кого одинока старість та каліцтво позбавили можливості жити гідно. Творімо добро разом!


Місячник екології триває, а вихованці Центру екології, праці, дисципліни та порядку «Зелений патруль» шкільного об’єднання «Шанс» продовжують впорядковувати шкільне подвір’я. Так ними було висаджено три деревця, які виростуть та будуть радувати своїм затінком майбутні покоління, та 25 трояндових кущів, що утворили яскраву клумбу.

21 та 22 квітня 2015 р. за ініціативи Ради шкільного об’єднання «Шанс» було проведено екологічні ігри між учнями 6-7 та 8-9 класів, присвячені природі України та Херсонської області. Завдання мали не лише усну спеціалізацію, а й були спрямовані на проектну діяльність.

 

Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz