П`ятниця, 26.04.2024, 06:31
Вітаю Вас Гість | RSS

ХЕРСОНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. № 35


Меню сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 14 » Дизайнерські оформлення у шкільних стінах
22:53
Дизайнерські оформлення у шкільних стінах

У Херсонській загальноосвітній школі №35 Херсонської міської ради продовжують відбуватися зміни щодо створення комфортних умов як для навчання, так і фізичного розвитку дітей.

Адміністрація навчального закладу подбала про те, щоб перший поверх, який повністю займає молодша школа, став зручним для батьків, для маленьких школярів - справжнім ігровим майданчиком. Адже із психологічного боку, захоплюючись грою, дитина невимушено запам’ятовує матеріал.

Для батьків обладнані відповідні місця, де можна зачекати дитину, а на спеціальних стендах розміщено потрібну інформацію про шкільне життя та творчість їхніх дітей.

До оформлення шкільного дизайну долучилася талановита учитель образотворчого мистецтва Гридіна Марія Олегівна. Вона як справжній майстер пензля створила для дітей особливу казку.

Так, поспішаючи на перерву, діти з радістю можуть погратися в затишних коридорах у різні розважальні ігри, а відтепер повчальні та корисні для здоров’я. Щоб дістатися до їдальні, маленькі здобувачі освіти зустрічаються із веселою гусінню – абеткою. Отак активно рухаючись уздовж неї , діти легко запам’ятовують літери алфавіту. А це водночас є допомогою учителю під час вивчення абетки, букви і звука, назви звуків та складання складів.

Сучасне життя вимагає від дитини гарного володіння іноземними мовами. Тож дні тижня англійською мовою розташувалися у яскравому чарівному колі.

Класик – математик ще здавна був популярний серед учнів старших поколінь. Тож на перерві школярі з радістю біжать пострибати. У нагоді він при вивченні складу числа на уроках математики. А от запам’ятати таблицю множення на п’ять і правильно визначити час допоможе улюблений прилад усіх – годинник! Час швидкоплинний – діти швидко виростуть, але в пам’яті залишаться найкращі миті.

Ми щиро дякуємо усім батькам, які вибирали для своїх дітей затишок і піклування нашої школи!

Переглядів: 308 | Додав: Админ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz