Четвер, 28.03.2024, 11:12
Вітаю Вас Гість | RSS

ХЕРСОНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. № 35


Меню сайту
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 18 » Урок мужності
20:55
Урок мужності

У школі 16.10.2018 року відбувся захід, присвячений потрійному святу – Дню Козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці і захисника України.

Традиційно Урок мужності розпочався із Гімну України. Бо вся наша історія - це історія боротьби: боротьби за мирне небо над головою, за можливість жити гідно, чесно, панувати на власній землі, збагачувати власну культуру. Це історія героїзму й відданості тих, хто поклав усе життя за для того, щоб відстояти свою країну. І таких людей мільйони. Завдяки кожному з них ми можемо гордо сказати: я – українець.

До школи завітали дуже шановані люди, що ризикують найдорожчим – власним життям за для захисту нашої країни - військові і волонтери.

  • Уманець Галина Іванівна – волонтер, координатор центру допомоги ЗСУ, почесний громадянин міста.Херсона

  • Оринчин Андрій Вікторович – боєць 57 бригади, молодший сержант, танкіст

  • Архіпов Ілля Валентинович – представник Херсонського обласного військового комісаріату, офіцер, мінометник

  • Костишин Олег Тарасович – волонтер

  • Шаріпов Бахтіяр Мірзахалілович - волонтер центру допомоги ЗСУ

Діти щиро привітали гостей декламуванням віршів. Першою виступила Непомняща Ярослава з віршем «Задивляюсь у твої зіниці...», а далі впродовж свята приєдналися й інші : Балабон Карина, Дорош Єлизавета, Гудименко Рада, Голованова Ганна, Ярова Анастасія.

Виступи військових були змістовними та різноплановими, щоб учням було цікаво й пізнавально. Це були виступи і у формі питання – відповідь, і розповіді про збройні протистояння на передовій.

Про те, що існує ще й інша війна – інформаційна, учням розказав волонтер Костішин Олег. Він застеріг дітей від від нав’язування чужих ідей у соцмережах. Треба бути обачними у спілкуванні і виборі друзів, груп за інтересами та інше.

Сила української армії ще вимірюється силою техніки, тому усі бажаючі запрошені військовими відвідати виставку в центрі міста 6 грудня до Дня Збройних Сил України.

Діти із радістю подарували свої гостям власні малюнки й частину своїх творчих шедеврів передали на фронт, щоб підняти настрій та бойовий дух нашим захисникам. Крім цього, шкільні волонтери порадують фронтових бійців смачною їжею та різними ласощами, зібраними усіма учнями школи №35.

Школа разом із волонтерами міста щиро дякують батькам за таку підтримку!

Урок мужності завершила Уманець Галина Іванівна з пропозицією відкрити музей патріотизму. Вона від усього серця побажала учням бути милосердними, поважати старших, успіхів у навчанні і стати справжніми патріотами своєї батьківщини!

Переглядів: 450 | Додав: Админ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz