Середа, 24.04.2024, 00:27
Вітаю Вас Гість | RSS

ХЕРСОНСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ ст. № 35


Меню сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Червень » 8 » Звіт директора школи за 2018-2019 навчальний рік
20:07
Звіт директора школи за 2018-2019 навчальний рік

06.06.2019 р. директорка Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Херсонської міської ради Юрченко Наталія Володимирівна звітувала про роботу школи за 2018-2019 навчальний рік перед педагогічним колективом та громадськістю.

Навчальний рік став дуже важливим для нової адміністрації школи, адже було зроблено багато нового і цікавого. Наталія Володимирівна досвідчений педагог, має вищу категорію і головне - любов і повагу до дітей. Вона представила вчителям і батькам прем’єру фільму про Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Херсонської міської ради. У цей відеоролик увійшла уся робота, проведена упродовж усього навчального року.

Усе почалося з історії створення школи ще у 1978 році. Історичну розвідку склала учитель історії Казарян Ірина Ігорівна. Тому для молодих учителів та нових батьків це було новою сторінкою у житті школи. Згадали перших директорів та вибудовування усього шкільного процесу до сьогодення.

Обов’язково представлений процес організації навчальної діяльності визначений адміністрацією школи. Навчальною частиною опікується завуч з навчальної роботи Булгакова Оксана Олександрівна. Увесь навчальний процес включає в себе усі можливі компоненти, націлені на навчання дитини різних наук, підвищення іміджу школи, вдосконалення форм і методів навчання, проведення додаткових факультативів та гурткової роботи.

Поряд з роботою навчальної частини презентована виховна робота у школі, яка проводилася на достатньому рівні. Керувала виховним процесом молода й дуже талановита завуч з виховної роботи Пінка Альона Віталіївна. Разом з класними керівниками та вчителями предметниками приділяли велику увагу розкриттю дитячих творчих здібностей та розвитку їхнього таланту.

Одним із особливо важливих питань у звіті – це розвиток господарської діяльності. Адже створення затишних та комфортних умов для навчання учнів і роботи учителів є запорукою гарного здоров’я усіх, хто знаходиться у школі.

Саме в цій частині були продемонстровані усі зміни, над якими працювала адміністрація школи протягом навчального року. А зміни дуже суттєві. Це, наприклад, і нові енергозберігаючі лампи у всьому приміщенні, нові парти і відремонтовані кабінети, облаштована пришкільна ділянка та багато іншого.

Насамкінець, Наталія Володимирівна повідомила про план роботи на літній період та наступний рік, нові задачі, над якими ще є багато клопіткої роботи. Тільки покращення та розвиток чекає у майбутньому.

Особливим досягненням школи у цьому році став набір першокласників у складі тридцяти осіб. Тож ми радо чекаємо до нас на ознайомлення із роботою навчального закладу усіх батьків!

Переглядів: 520 | Додав: Админ
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz